Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μπουρέκι με κοτοπουλο και μανιτάρια

Κόβουμε το κοτοπουλο στηθος μπουτι όλα σε κομματάκια το σωτάρουμε
βάζουμε μέσα ανιθο, τυρι τριμμενο 
κεφαλοτυρι, γκούντα, κουκουνάρια,
σωταρουμε μανιταρια και τα προσθέτουμε,
σε ενα ποτηρακι βαζουμε λίγο λάδι μουσταστα και ξυδάκι και τα ανακατευουμε,
τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στην γεμιση
αλάτι, πιπέρι, κιμινο,
Η σφολιάτα που εχω βαλει ειναι ετοιμη
. Ανοιγουμε τα φυλλα και τα γεμίζουμε τα αλοιφουμε με λίγο γαλα ...
το ψηνουμε στους 200ο μεχρι να ροδίσουν...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



Μόλις τα έβγαλα απο τον φούρνο....Μοσχομυρίζουν!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ