Παίρνουμε τις φλούδες απο πέντε μανταρίνια
τα βάζουμε στο νερό για λίγες ώρες να ξεπικρίσουν λίγο και το αλλάζουμε κατα διαστήματα....
μετα τις αλεθουμε στο μιξερ να γίνουν χυλός,
βάζουμε ένα φλυτζάνι ζάχαρι άχνη και
ενα φλυτζάνι αλεσμένα αμυγδαλα,
τα πλάθουμε μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με τρούφα ή ινδική καρύδα...
.Έτοιμα και καλοφάγωτα!!!
( αν έχει υγρασία το μείγμα μπορειτε να ρίξετε αλεσμένα κορν φλεικς)
τα βάζουμε στο νερό για λίγες ώρες να ξεπικρίσουν λίγο και το αλλάζουμε κατα διαστήματα....
μετα τις αλεθουμε στο μιξερ να γίνουν χυλός,
βάζουμε ένα φλυτζάνι ζάχαρι άχνη και
ενα φλυτζάνι αλεσμένα αμυγδαλα,
τα πλάθουμε μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με τρούφα ή ινδική καρύδα...
.Έτοιμα και καλοφάγωτα!!!
( αν έχει υγρασία το μείγμα μπορειτε να ρίξετε αλεσμένα κορν φλεικς)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ