Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Δεκάξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Αγγλία. Η πριγκίπισσα που κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων με το αληθινό και ζεστό χαμόγελό της, αλλά και να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στους κανόνες του παλατιού, έχει μείνει στην ιστορία και στην καρδιά όλων μας.
 
Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι, το φιλανθρωπικό της έργο μεγάλο και η αγάπη της για τους ανθρώπους δεν είχε τέλος. Πάντα είχε ένα γλυκό χαμόγελο για όλους και ήταν ίσως μια από τις λίγες παρουσίες του παλατιού που άφησαν για λίγο το lifestyle για να ασχοληθούν με το φιλανθρωπικό έργο.

/
 
Μεγάλη αδυναμία της Diana, όμως, ήταν οι δυο γιοι της William και Harry, που με τον ερχομό τους, της άλλαξαν τη ζωή. Ο πρίγκιπας William που ήταν και ο πρωτότοκος γιος της ήρθε στον κόσμο στις 21 Ιουνίου του 1982, ενώ ο άτακτος Harry γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984. Μάλιστα ο Κάρολος εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του στη γέννηση του δεύτερου γιου του γιατί επιθυμούσε κόρη.

/
 
Η Diana, όμως, το μόνο που ήθελε ήταν τα παιδιά της να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα ακολουθώντας τα όνειρά τους μακριά από τα βασιλικά “πρέπει”. Αν και η εξέλιξή και η μετέπειτα πορεία τους δεν μοιάζει σε πολλά σημεία, αφού ο William παντρεύτηκε την Catherineκαι ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο σε αντίθεση με τον Harry που συγκλονίζει το παλάτι με τα σκάνδαλα και τις γυμνές φωτογραφίες του, αν ζούσε η Diana θα στεκόταν σίγουρα στο πλευρό τους.

/ΠΗΓΗ TLife

Η ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ (Ντόρα Μανατάκη)

καλο ταξιδι ομορφη
πριγκήπισσα θλιμμένη
στην ιστορια γραφτηκες
σαν αδικοχαμένη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ